Станимир Радевски започва четвърти мандат в община Павел баня

11016
Станимир Радевски започва четвърти мандат в община Павел баня
Снимка: Actualno.com

В община Павел баня Станимир Радевски започва четвърти мандат на управление след инфарктни два тура на местните избори.

Радевски спечели балотажа в Деня на народните будители с 50,24% от опонента си Иса Бесоолу, който събра 49,76% от действителните гласове. Това сочат данните при 100% обработени протоколи от секционните избирателни комисии на територията на общината. Разликата между двамата претенденти е само 39 гласа.

Нямало съществени различия между преброяването на гласовете в ОИК и ЦИК

Няма изненади и съществени различия при 100-процентното преброяване на гласовете така, както са в ОИК и в ЦИК. Това заяви пред БНР Румя...

Изборният ден в павелбанско приключи с 69.16% избирателна активност. Към 19.00 часа снощи бяха гласували общо 8329 от 12 033 имащи право на вот.

Изборите в община Павел баня бяха белязани от множество нарушения, сигнали за купуване на гласове, заплахи, десетки жалби и нарушаване на закона.

Снощи веднага след като бе обявена изборната победа, между 150 и 200 привърженици на Станимир Радевски се събраха на площада в курортния град, където под звуците на народна музика започнаха празнични хора. Появи се и кукер, който благослови новия-стар градоначалник и всички жители на общината.

Станимир Радевски даде заявка пред съгражданите си, че от тук насетне ще работи още по-активно с младите хора в община Павел баня.

Цветанов похвали ПФ и АБВ, нахока РБ

В тази кампания имаше много неискреност от страна на Реформаторския блок. Това каза зам.-председателят на ПП ГЕРБ и председател на пред...

Припомняме, че Станимир Радевски бе настоящият кмет на община Павел баня и спечели четвърти пореден мандат. Той бе подкрепен от Местна коалиция "Обединение": ПП “ВМРО-Българско национално движение“, партия Българска социалдемокрация, АБВ и Реформаторския блок.

Опонентът му, Иса Бесоолу, бе кандидатът на ДПС за община Павел баня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора