Шанхайската международна туристическа агенция прави Казанлък топ дестинация за китайците

8428
Шанхайската международна туристическа агенция прави Казанлък топ дестинация за китайците
Снимка: БГНЕС

Шанхайската международна туристическа агенция проявява изключителен интерес към Казанлък като атрактивна дестинация в маршрутите на китайските туристи в България. Това стана ясно по време на срещата на кмета на община Казанлък Галина Стоянова с Денис Гуан, главен инспектор маркетинг и международен туризъм в Шанхайската международна туристическа агенция, предаде Дарик.

Гуан бе придружен от Джонсън Джи, представител на Българо-китайската търговско-промишлена камара (БКТПК) в Шанхай и Димитър Иванов, координатор и представител на БКТПК и на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) за Китай.

Спадът на руските туристи може да достигне 60%

Спадът в броя на руските туристи ще достигне 60 %, прогнозира търговският директор на курорта „Албена" Маргита Тодорова. "За съж...

Кметът Галина Стоянова представи Казанлък с неговите природни дадености и културно-исторически забележителности като център на Долината на маслодайната роза и на тракийските царе. Празникът на розата и Празниците в Долината на тракийските царе привличат вниманието на туристи от цял свят. Още тази година ще дойдат първите организирани групи туристи от Китай, стана ясно по време на срещата.

От Шанхайската международна туристическа агенция се ангажираха да презентират Казанлък както в медиите, така и по всички възможни рекламни канали, така че българският град на розите и на тракийската култура да достигне като атрактивна туристическа дестинация до минимум 20 милиона души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com